• تاریخ انتشار : 1397/04/19 - 09:57
  • بازدید : 534
  • تعداد بازدید : 109
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور رکورد زد!

انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و انجمن پروبیوتیک و غذاهای عملگر در راستای کمک به گسترش مرزهای دانش، افزایش اطلاعات و پژوهش‌های مرتبط با زیست فناوری غذایی


مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور رکورد زد!



انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و انجمن پروبیوتیک و غذاهای عملگر در راستای کمک به گسترش مرزهای دانش، افزایش اطلاعات و پژوهش‌های مرتبط با زیست فناوری غذایی، نشر نتایج تحقیقات بدیع و ارزشمند در زمینه های نظری و کاربردی در شاخه های مختلف زیست فناوری غذایی، شناساندن فعالیت‌های علمی پژوهشگران، توسعه و استحکام روابط علمی میان پژوهشگران ایران و سایر کشورها، که از سال ۲۰۱۵اقدام به انتشار مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی نمود؛ پس از ۲سال فعالیت توسط دو پایگاه معتبرWeb of Science™ Core Collection, Emerging Sources Citation Index (ESCI) و Scopus تایید شد. به گفته مشاور محترم کمیسیون نشریات این سرعت پیشرفت تاکنون در کمتر مجله‌ای در ایران و جهان به ثبت رسیده است.



در ماه می گذشته نیزCiteScoreTracker 2017 برای اولین بار اقدام به محاسبهCiteScore  این مجله نمود و امتیاز ۱.۰۳را برای این وضعیت فعلی این مجله وزین گزارش نمودhttps://www.scopus.com/sourceid/21100847272?origin=resultslist



موفقیت این مجله را به همه جامعه علمی کشور به خصوص دست اندرکاران آن تبریک گفته و امیدورام در سایه تلاش و کوشش همه جانبه امتیازات گزارش شده افزایش یابد و آرزوی سربلندی ایران عزیز را در همه عرصه های بین آلمللی داریم. علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت مجله مراجعه نمایند.



http://journals.sbmu.ac.ir/afb



 




  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 64327
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست