• تاریخ انتشار : 1399/10/06 - 11:20
  • بازدید : 208
  • تعداد بازدید : 130
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد:

افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن با مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3،سلنیوم، روی و آهن در ایام کرونا در خصوص شیوه های تغذیه ای که بتوان عملکرد سیستم ایمنی بدن را در ایام کرونا افزایش داد، برخورداری از تغذیه متعادل و متنوع و مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3، سلنیوم، روی و آهن ضروری است.




عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد؛

افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن با مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3،سلنیوم، روی و آهن در ایام کرونادر خصوص شیوه های تغذیه ای که بتوان عملکرد سیستم ایمنی بدن را در ایام کرونا افزایش داد،برخورداری از تغذیه متعادل و متنوع و مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3،سلنیوم، روی و آهن ضروری است.

به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، خانم دکترگلبن سهراب درخصوص شیوههای تغذیه ای که بتواند سطح ایمنی بدن را در ایام کرونا افزایش دهد، گفت: با توجه به اینکه مهمترین راه پیشگیری از بیماری شستن دست ها و رعایت فاصله اجتماعی است اما جهت اراتقای سیستم ایمنی بدن، بهتر است یک تغذیه متعادل و متنوع شامل همه موادغذایی و گروه های غذایی داشته باشیم تا بتوانیم تا حدودی از کرونا به دور شویم.





وی بیشترین موادمغذی که در عملکرد سیستم بدنی موثر است را شامل ویتامین های ،A، C،Dاسیدهای چرب امگا3، سلنیوم، روی و آهن دانست و افزود: انواع مرکبات از جمله: لیمو شیرین، لیمو ترش، پرتقال، نارنگی و کیوی را از منابعغذایی ویتامین Cبرشمرد و افزود: این در حالی است که با دریافت دو تا چهار میوه 011گرمی و سه تا پنج واحد ازگروه های سبزی ها به طور روزانه، قطعا نیاز بدن به ویتامین Cتامین می شود و نیازی به مکمل نیست.





دکتر سهراب با بیان اینکه سبزیجات منبع خوب ویتامین Cهستند، اظهار کرد: هر چه سبزیجات تازه مصرف شود،ویتامین ، Cبهتر حفظ می شود. چرا که با پختن و نگهداری این مواد غذایی، میزان سطح ویتامین Cکاهش پیدا میکند.





وی در ادامه منابع ویتامین Aرا شامل انواع جگر، میوه جات و سبزیجاتی که رنگ های تند همچون رنگ قرمز، نارنجی و سبز، شامل خرمالو، کدوحلوایی،انواعفلفل دلمه های رنگی، هویج و برگه زردآلو دانست و تصریح کرد:انواع گوشت ها، مغزها، دانه ها، حبوبات، تخم مرغ، لبنیات و نان های کامل یعنی نانی که سبوس آن گرفته نشده استاما تخمیر کامل شده باشد، شامل منابع "روی" هستند.





عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه با اشارهبه منابع امگا3، اظهارداشت: مصرف ماهی دو مرتبه در هفته و دو عددگردو به طور روزانه، زمینه ساز تامین امگا 3را بهدنبال دارد. اما در صورت عدم مصرف این موادغذایی، مکمل مصرفی نباید جیوه داشته باشد و با توجه به اینکه هر ساله مواد زیادی شناسایی می شود که در گذشته نسبت به آن مواد شناختی نداشتیم، بهتر است نیازمان را از مواد غذایی تامین کنیم تا مکمل ها.



 



 


  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 100072
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست