لیست اخبار صفحه :68
مصرف  امگا3

مصرف امگا3

مینا کاویانی مسئول واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مورد مصرف امگا 3 گفت: اسیدهای چرب امگا3، دسته ای از اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری هستند که چون بدن ما قادر به ساختن همه آنها به مقدار کافی نیست، باید حتماً از طریق غذا وارد بدن ما بشوند. کاویانی در مورد اهمیت ونقش اسیدهای چرب امگا 3 در بدن گفت:

کارگاه مهارت تحصیلی با موضوع تمرکز

کارگاه مهارت تحصیلی با موضوع تمرکز

کارگاه مهارت تحصیلی با موضوع تمرکز به تاریخ 29/11/97از ساعت 12-10 در سالن آمفی تاتر کوچک دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی توسط روانشناس جناب آقای علی وفایی برگزار گردید.

مجموعه‌هاي ويژه کتابخانه کاکرین در مورد سوء تغذيه
کتابخانه

مجموعه‌هاي ويژه کتابخانه کاکرین در مورد سوء تغذيه

در سال 2017 سوء تغذیه حاد جان ۵.۵ میلیون کودک زیر پنج سال در جهان (۷.۵٪) را تهدید می‌کرد. حدود ۱۶‍ میلیون کودک مبتلا به سوء تغذیه حاد دارای سوء تغذیه حاد شدید هستند که شدیدترین حالت قابل مشاهده سوء تغذیه است.

غنی‌سازی و حذف عوارض چربی‌های جانوری در فرآورده‌های لبنی

غنی‌سازی و حذف عوارض چربی‌های جانوری در فرآورده‌های لبنی

دانشجوی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی طی تحقیقی با هدف غنی‌سازی و حذف عوارض چربی‌های جانوری در فرآورده‌های لبنی، ارده کنجد را به عنوان منبع چربی گیاهی و غنی از ریزمغذی‌های فراوان مورد بررسی قرار داد.

همایش ملی تربیت بدنی، تغذیه و طب ورزشی

همایش ملی تربیت بدنی، تغذیه و طب ورزشی

همایش ملی تربیت بدنی، تغذیه و طب ورزشی در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد- موسسه آموزش عالی سلمان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر مشهد برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

طرح تحقیقاتی با عنوان  سنجش اعتبار و پايائي پرسشنامه نيمه كمي بسامد خوراک مبتني بر غذاهاي مخلوط (Dish-based)براي ارزيابي دريافت انرژي و مواد مغذي در افراد 9 تا 65 ساله شهر تهران

طرح تحقیقاتی با عنوان سنجش اعتبار و پايائي پرسشنامه نيمه كمي بسامد خوراک مبتني بر غذاهاي مخلوط (Dish-based)براي ارزيابي دريافت انرژي و مواد مغذي در افراد 9 تا 65 ساله شهر تهران

چكيده سابقه و هدف: آگاهی از چگونگی دریافت مواد غذایی، ریزمغذی ها و تنوع غذایی در گروه های مختلف سنی جنسی در کشور از اصلی ترین اهداف برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه محسوب می شود. بدین منظور یک پرسشنامه نیمه کمی بسامد خوراك مبتنی بر غذاهای مخلوط (Dish-based) با هدف ارزيابي دریافت انرژی، درشت و ریز مغذی ها، گروه های غذایی در افراد 9 تا 65 ساله شهر تهران طراحی و اعتبارسنجی شد

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست