سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب
به گزارش ستاد خبری سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، ایوب دهقانکار با اشاره به برگزاری پنجمین جلسه شورای سیاستگذاری سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: در ابتدای این جلسه، شعارهای پیشنهادی با لحاظ رویکرد اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نقش و کارکرد نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مورد بحث و بررسی قرار گرفتند و در نهایت با نظر اکثریت اعضای شورا شعار «خواندن؛ توانستن است» به عنوان شعار سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران انتخاب شد.
خواص ماهي
گوشت ماهي با داشتن پروتئين با ارزش بالا، چربي هاي با هضم آسان و غني از ويتامين هاي محلول در چربي و انواع مواد معدني جايگاه بسيار مهمي در ميان فرآورده هاي حيواني مانند گوشت، تخم مرغ و شير به خود اختصاص داده است.
روشهای نگهداری مواد غذایی
دکتر میر مقتدایی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی در مورد روشهای نگهداری مواد غذایی گفت:انجماد یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی است که نسبت به فرآیند های حرارتی (مانند پاستوریزه کردن و استریل کردن) شکل ملایمتری از نگهداری است که موجب از دست رفتن مقدار کمی از مواد مغذی و کیفیت میشود.
به مناسبت روز جهانی بهداشت سال 2019م.
هر سال روز 7 آپریل (برابر با 18 فروردین) روز جهانی بهداشت در سراسر دنیا گرامی داشته می شود. هدف از بزرگداشت این روز از آغاز تاکنون، ایجاد آگاهی نسبت به یک موضوع خاص بهداشتی برای برجسته کردن یک اولویت مورد توجه سازمان جهانی بهداشت است. بیش از پنجاه سال است که موضوعات مهم بهداشتی مانند سلامت روانی، مراقبت از مادران و کودکان و تغییرات آب و هوایی مورد توجه قرار گرفته اند. بزرگداشت این روز با فعالیتهایی که فراتر از این روز به تنهایی انجام می شود، مشخص می شود و در واقع فرصتی است تا توجه همگان را روی این جنبه های مهم بهداشت جهانی، متمرکز کند.
700 کارشناس و متخصص تغذیه در سامانه پاسخگویی تاک به پرسش های هموطنان پاسخ میدهند
در حال حاضر بیش از 700 کارشناس و متخصص علوم تغذیه در سامانه پاسخگویی تاک ثبت نام کردهاند که به صورت داوطلبانه و جهادی به مهمترین نیاز سلامت عمومی پاسخ میدهند.
تغيير آدرس دسترسي به ضريب تاثير نشريات
دو مجموعه ضريب تاثير نشريات و مجموعه ارائه كننده فهرست دانشمندان ١% پر استناد برتر مجلات و موسسات و دانشكاهها تغيير آدرس داشته اند
کارگاه مهارت زندگی و سنجش روان دانشجویان ورودی بهمن 97
در تاریخ 20/12/97 کارگاه آموزشی با موضوع مهارتهای زندگی در دانشکده تغذیه و علوم صنایع غذایی با تدریس آقای علی وفایی روانشناس مرکز مشاورره دانشگاه ساعت 10-12 در آمفی تاتر کوچک برگزار شد.
همایش های تغذیه و رژیم غذایی سال 1398
همایش های تغذیه و رژیم غذایی که در سال آتی برگزار می شوند
دسترسی به بانک اطلاعاتی پایان نامه های علوم پزشکی کشور
دسترسی به عناوین و چکیده پایان نامه های علوم پزشکی کشور شامل 63 دانشگاه و حدود 280000 عنوان
گرامی داشت روز رژیم درمانی
مراسم گرامیداشت روز رژیم درمانی به همت بسیج دانشجویی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی با حضور ریاست دانشکده، مدیرآموزش، مسئول روابط عمومی، دانشجویان، کارکنان دانشکده تغذیه و صنایع غذایی در روزدوشنبه 13/12/97در سالن امام رضا(ع) دانشکده از ساعت 12-10برگزار شد.