آشتی با صنعت؛ نیروی محرکه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم 1402/05/22 - 10:49 دیدار معاونان و مدیران انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه 1402/05/22 - 10:40 کسب مقام دوم کشوری در بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت 1402/05/22 - 10:37 تغییر رنگ مواد غذایی؛ مضر یا بیزیان؟ 1402/05/22 - 10:28 نان حاوی آرد کامل سلامت افراد را بهبود میبخشد 1402/05/22 - 10:26 برگزاری سمینار تعامل میکروبیوم و دریافت غذایی 1402/05/22 - 10:21 ژورنال کلاب گروه تغذیه جامعه 1402/05/22 - 10:19 رعایت رژیم غذایی قبل و پس از جراحی را جدی بگیرید 1402/05/22 - 10:07 کتابخانه دومین کنگره بین المللی تغذیه از علوم پایه تا بالین، مهر ۱۴۰۲ 1402/05/03 - 13:18 گوشت و مرغ منجمد را مستقیم بپزیم؟ 1402/04/03 - 11:23
دیدار معاونان و مدیران انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه 1402/05/22 - 10:40