• تاریخ انتشار : 1394/10/01 - 18:59
  • بازدید : 843
  • تعداد بازدید : 60
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

شانزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

در این جشنواره که با حضور دکتر ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت و دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از مسوولان کشوری و نظام سلامت و دانشگاه برگزار شد. از پژوهشگران برتر و همچنین دانشکده، مرکز تحقیقاتی، مجله، کتاب، مقاله، مخترع و دانشجوی برگزیده پژوهشی دانشگاه تقدیر بعمل آمد.


در این جشنواره که با حضور دکتر ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت و دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از مسوولان کشوری و نظام سلامت و دانشگاه برگزار شد. از پژوهشگران برتر و همچنین دانشکده، مرکز تحقیقاتی، مجله، کتاب، مقاله، مخترع و دانشجوی برگزیده پژوهشی دانشگاه تقدیر بعمل آمد. در حاشیه این مراسم هر یک از مراکز تحقیقاتی با برپایی غرفه نسبت به معرفی فعالیت های پژوهشی اقدام نموده بودند، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور نیز با عرضه دستاوردهای پژوهشی، ارائه کتاب، معرفی سه مجله ی انستیتو و پمفلت ها و تبادل اطلاعات و تعامل با مراکز دیگر حضور فعالی از خود به نمایش گذاشت. در بخش پژوهشگران برگزیده نیز از سرکار خانم دکتر کیانوش خسروی عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان یکی از پژوهشگران برتر تقدیر و تشکر شد.




  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 27081
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست