• تاریخ انتشار : 1399/10/13 - 13:13
  • بازدید : 204
  • تعداد بازدید : 125
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛

جلسه هم اندیشی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران با حضور سرپرست انستیتو

جلسه هم اندیشی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران با حضور دکتر سید امیر محمد مرتضویان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر وحید مفید معاون توسعه و مدیریت منابع انستیتو و اعضای انجمن لبنی روز دوشنبه 99/10/8برگزار شد.




جلسه هم اندیشی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران با حضور دکتر سید امیر محمد مرتضویان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر وحید مفید معاون توسعه و مدیریت منابع انستیتو و اعضای انجمن لبنی روز دوشنبه 99/10/8 برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در این جلسه مذاکرات و توافقاتی از جمله اقدام در جهت آموزش همگانی در خصوص مصرف لبنیات، فرهنگ سازی، دریافت تاییدیه های انستیتو برای کنترل کیفی و آنالیز محصولات مطابق با دستورالعمل ارتباط با صنعت دانشگاه ، غنی سازی شیر و فراوره های لبنی و کمک در راه اندازی پایلوت شیر و فراورده های لبنی به صورتی که توسط انجمن لبنی در انستیتو با توجه به مرجع تحقیقات لبنیات کشور در این موسسه ملی و در راستای همکاری های دو جانبه بین انستیتو و انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران باشد، اتخاذ شد.



لازم به ذکر است، در جلسه هم اندیشی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران و انستیتو به همکاری های مشترک انجمن، وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، دفتر بهبود تغذیه و انستیتو جهت آموزش همگانی و فرهنگ سازی مصرف شیر تاکید شد و همچنین به توسعه فعالیت های مشترک و تجاری سازی تولید محصولات لبنی که توسط اعضای انجمن فراورده های لبنی درخواست می شود و می تواند در مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تهیه شود و امکان استفاده با تایید و لوگوی انستیتو را داشته باشند، اشاره گردید.


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 100331
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست