• تاریخ انتشار : 1394/10/07 - 00:54
  • بازدید : 661
  • تعداد بازدید : 53
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تاکید دکتر هدایت حسینی مبنی برآمادگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در راستای انجام طرح های ملی تغذیه سالم

سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در همایش ملی تغذیه سالم با تاکید بر اصلاح الگوی مصرف صحیح قند، نمک و چربی ...




دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در همایش ملی تغذیه سالم با تاکید بر اصلاح الگوی مصرف صحیح قند، نمک وچربی که توسط دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشتی وزارت بهداشت در تاریخ 6/10/94 در سالن همایش های امام جواد (ع) وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به فناوری های نوین در حوزه کاهش قند، نمک و چربی در محصولات غذایی در کشور و در سطح بین المللی بر آمادگی انستیتو در انجام طرح های ملی در این حوزه تاکید نمودند. در این راستا ایشان راه اندازی واحدهای ارزیابی حسی را که به صورت علمی، بر ویژگی های حسی محصولات با قند، نمک و چربی کاهش یافته متمرکز شوند، ضروری بر شمردند. همچنین دکتر حسینی بر نامشخص بودن میزان قند، نمک و چربی در محصولات غذایی که به صورت صنفی و توسط خانوار عرضه و تهیه می شوند اشاره نمودند. وی در پایان اولین گام در کاهش مصرف قند، نمک و چربی را کشف منابع عمده ورود این اقلام در رژیم غذایی دانست تا بر مبنای آن، مداخلات هدفمند طراحی گردد.



پایان پیام



روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 27127
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست