• تاریخ انتشار : 1399/05/21 - 10:52
  • بازدید : 230
  • تعداد بازدید : 105
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورخبر داد؛

افزایش رتبه مجله APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGY انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رتبه بندی جدید 2019




افزایش رتبه مجله APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGYانستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رتبه بندی جدید 2019



استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: طبق گزارش اخیر  (می2020)  BIOTECHNOLOGYانستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیدر پنجمین سال فعالیت کماکان رشد فزاینده خود از نظر معیارهای CiteScoreو SJRرا حفظ کرده است.



به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر کیانوش خسروی با بیان این مطلب گفت: مجله APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGYکه در دومین سال فعالیت خود، موفق به دریافت ایندکس از طرف Web of Science: Emerging sources citation indexو Scopusشده بود؛ طبق گزارش اخیر  (می2020)  این دو پایگاه در پنجمین سال فعالیت کماکان رشد فزاینده خود از نظر معیارهای CiteScoreو SJRرا حفظ کرده است.



وی در خصوص انگیزه  خود برای انجام این فعالیت، افزود: انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور به عنوان اصلی‌ترین موسسه تحقیقاتی فعال کشوری در رابطه با موضوع غذا و تغذیه، همواره از بدو تاسیس در زمینه‌های مختلف علمی، ترویجی و پژوهشی فعالیت‌های متعددی را در موضوع غذا و تغذیه به منصه ظهور رسانده که در این میان انتشار کتب و نشریات علمی یکی از مهمترین فعالیت‌هایی است که محمل مناسبی را برای تبلور دستاوردهای علمی اساتید، محققین و صاحبنظران دانشگاهی کشور فراهم کرده است.



سردبیر مجله علمی Applied Food Biotechnologyادامه داد: با توجه به رسالتاین انستیتو در همه زمینه‌های مرتبط با غذا و تغذیه از یکسو و نظر به اهمیت و گستردگی علم زیست‌فناوری غذایی از سوی دیگر؛ این مجموعه نشر مجله Applied Food Biotechnologyبه صورت فصلنامه مقالات انگلیسی زبان را در زمينه بیوتکنولوژی غذايي جزو اهداف کاری خود قرار داده است.



دکتر خسروی بیان داشت: این مجله همواره از حمایت‌های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جناب آقای دکتر زرقی و راهنمایی‌های دلسوزانه و پیگیرهای مداوم سرکار خانم دکتر کریمی مسوول کمیسیون نشریات دانشگاه بهره برده است که جا دارد از این دو بزرگوار یاد شود.



وی با بیان اینکه  یکی از محمل‌های تبلور اقتدار هر کشور نشر علم و به ویژه عهده‌داری و راه‌اندازی مجلات علمی به خصوص به زبان بین المللی است، ضمن تبریک این موفقیت ارزنده به جامعه دانشگاهیان کشور؛ به ویژه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: از همه نویسندگان  دانشگاهی دعوت می‌شود با ارسال مقالات ارزنده و یا معرفی صاحبان قلم به دفتر مجله (به عنوان نویسنده و یا داور) موجبات رشد و شکوفایی روزافزون آن را فراهم آورند.



استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور یادآور شد:علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 22376473 و 22086348 تماس حاصل فرمایند و برای ارسال مقالات مرتبط انگلیسی خود در زمینه زیست‌فناوری غذایی کاربردی به سایت مجله www.journals.sbmu.ac.ir/afb  مراجعه کنند.


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 95209
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست