• تاریخ انتشار : 1394/10/21 - 23:55
  • بازدید : 1412
  • تعداد بازدید : 60
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آمادگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور جهت عقد قرارداد در زمینه صنایع غذایی با کشور ایتالیا

نمایندگانی از وزارت اقتصاد کشور ایتالیا در روز یکشنبه 20/10/94 با دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در زمینه ی همکاری های دو جانبه در صنعت تغذیه دیدار و گفت گو نمودند.


نمایندگانی از وزارت اقتصاد کشور ایتالیا در روز یکشنبه 20/10/94 با دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در زمینه ی همکاری های دو جانبه در صنعت تغذیه دیدار و گفت گو نمودند.



دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن خوش آمد¬گویی به میهمانان به تشریح جایگاه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور پرداخت و با معرفی قسمت های مختلف آن در خصوص توانمندی های اختصاصی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و چگونگی همکاری های فیمابین دو کشور توضیحاتی مبسوط ارائه نمود.



نمایندگان ایتالیایی نیز ضمن ابراز خرسندی از آشنا شدن با توانمندی ها و ظرفیت های علمی- آموزشی و تحقیقاتی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور توضیحاتی در مورد سفر معاون وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا که در راس هیات بزرگ اقتصادی به تهران جهت از سرگیری همکاری های گسترده تجاری و اقتصادی بیان نمودند و ادامه دادند که ایتالیا از جمله کشورهایی بود که در دوران تحریم روابط خود را با ایران حفظ کرده بود. ایشان ادامه دادند حجم مبادلات صنایع غذایی در ایتالیا 135 میلیادر دلار گزارش شده است که به این منظور این کشور قصد دارد با استفاده از فن آوری در بخش هایی که حرف اول را میزند، با ایران رابطه ایجاد کند و لازمه ی این کار دانستن نکات مهم و کلیدی، مقررات ایران در نظام بازاریابی، نیاز وخواسته های بازار ایران است تا این همکاری ها منجر به ادغام تنگاتنگ میان زنجیره تولیدی و مواد اولیه و صنایع فرآوری شود و امکان سرمایه گذاری را فراهم آورد.



ایشان در پایان از سفر هیاتی بزرگ اقتصادی متشکل از شرکت های صنایع غذایی و کشاورزی ایتالیا در ماه فوریه(بهمن- اسفند) به تهران خبر دادند و درخواست برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص زنجیره ایمنی مواد غذایی در ایران و سازمان های دخیل را در تاریخ 8-10 فوریه 2016 عنوان نمودند.



دکتر حسینی ضمن استقبال از پیشنهاد نمایندگان ایتالیایی با برگزاری کارگاه آموزشی موافقت نمودند و بنا شد در این کارگاه شرکت کنندگان در خصوص تولید، واردات و صادرات مواد غذایی در ایران اطلاعات لازم را کسب نمایند.



پایان پیام



روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 27600
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست