• تاریخ انتشار : 1401/04/06 - 12:19
  • بازدید : 143
  • تعداد بازدید : 139
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

وبینار “نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری‌های دیابت و قلبی عروقی”

این وبینار با محوریت نقش تغذیه در بروز این بیماری‌ها و کنترل عوارض و پیامدهای بیماری، دارای ۳ امتیاز بازآموزی در قالب برنامه آموزش مداوم بود.



به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ ۳۰ خرداد ماه 1401 وبیناری با عنوان «نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری ‌های دیابت و قلبی عروقی» با حضور 100 نفر از پزشکان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با امتیاز بازآموزی برگزار شد.



مدرسین این وبینار سه ساعته دکتر جواد نصرالله زاده به مبحث پیشگیری و کنترل بیمارهای قلب و عروق و دکتر گلبن سهراب به مبحث پیشگیری و کنترل بیماری دیابت پرداختند،



از آموزش های مطرح شده در این وبینار می توان به:




  • اصول تغذیه صحیح و شمارش کربوهیدرات‌ها در بیماران دیابتی،


  • مواجهه با بیمار دچار هایپو گلیسمی،


  • مکمل ها و روغن ها و نقش آن‌ها در بروز و کنترل بیماری‌های قلبی عروقی اشاره کرد.






 


  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 118142
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست