24 مهرماه
روز جهانی غذا گرامی باد
شعار روز جهانی غذا 16 اکتبر برابر با 24 مهرماه 1399: همه با هم برای رشد و تغذیه پایدار رفتار ما آینده ماست
مدیرگروه تحقيقات سياستگذاري و برنامه ريزي غذا و تغذيه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشوراعلام کرد:نظام غذا و تغذیه درشرایط فعلی همه گیری کووید19در زيرنظام هاي تولید،فرآوری،سلامت وتوزیع به ویژه با افزايش بيكاري، توقف برخي از مشاغل ناشي از قرنطينه و الزام به خانه نشيني، افزایش هزینه های درمانی و بهداشتی، افزایش قیمت سبد غذایی و کاهش دسترسی به انرژی و مواد مغذی مطلوب در دهک های پایین درآمدی تحت تاثیرقرار مي گیرد. به این ترتیب، حفظ دسترسی به غذای سالم و مغذی بخشی اساسی از پاسخ به بیماری همه گیر COVID-19به ویژه برای جوامع فقیر و آسیب پذیر است که بیشترین آسیب را از همه گیری و شوک های اقتصادی ناشی از آن می بینند.
انتخاب و آماده سازی هوشمندانه غذاها ، اولین گام در کنترل وزن کودکان است
انتخاب و آماده سازی هوشمندانه غذاها ، اولین گام در کنترل وزن کودکان بوده و توصیه می شود در میان وعده های غذایی روزانه ی کودکان، بیشتر از میوه ها ، سبزی ها ، لبنیات کم چرب، مغزها و خشکبار استفاده شود.
امنیت غذایی به عنوان دسترسی به مقدار مواد غذایی و سلامت تغذیه ای مورد تاکید بوده است
امنيت غذايي پيوسته به عنوان هدف اصلي سياست هاي توسعه و دسترسي به مقدار كافي مواد غذايي و سلامت تغذيه اي همواره بعنوان يكي از محورهاي اصلي توسعه و زير ساخت مهم پرورش نسل هاي آينده كشور در بعد از انقلاب مورد تاكيد بوده است. هر چند دولت در چارچوب سياست هاي توسعه روستايي و كشاورزي، اقدامات قابل توجهي را آغاز كرده و به ويژه اين سياست ها بويژه در سال هاي اخير در افزايش ميزان توليد بخش قابل توجهي از محصولات اساسي غذايي موثر بوده اند و حتي با اجراي طرح محوري گندم توانسته است به خودكفايي در اين محصول راهبردي در سال جاري (1383) برسد، اما در فراهم كردن امكان دسترسي پايدار به امنيت غذايي براي همه افراد جامعه چندان توفيقي حاصل نشده است. به عبارتي درحالي كه اين سياست ها تا حد زيادي سبب ارتقاي امنيت غذايي ملي شده اند، ولي به علت وجود نابرابرهاي پايدار درآمد و ثروت در توزيع و فراهم كردن بستر موثر و پايدار آن در سطح خرد (خانوار) موفق نبوده است.
در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد؛
کارگاه آموزشی بهوشیاری هیجانی
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه بهوشیاری هیجانی 24 شهریور از ساعت 10 تا 12 در سالن آمفی تئاتر دانشکده تغذیه با تدریس علی وفایی روان شناس برای اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشکده برگزار شد.
اولین شبکه ی تلویزیونی اینترنتی تخصصی غذا و تغذیه کشور
به همت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور راه اندازی شبکه تلویزیونی اینترنتی در حوزه غذا و تغذیه آغاز گردید.
مسئول ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور :
150 دقیقه فعالیت فیزیکی با شدت متوسط به سلامت قلب و عروق کمک می کند
مسوول ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: کنترل وزن یکی از اصول مهم حفظ سلامتی است به طوری که 75 دقیقه فعالیت فیزیکی شدید یا 150 دقیقه فعالیت فیزیکی با شدت متوسط طی هفته به سلامت قلب و عروق کمک می کند.
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
مادران شیرده به هیچ عنوان وعده های غذایی را حذف نکنند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشوراعلام کرد: مادران شیرده باید از همه گروه های غذایی به میزان نیاز مصرف کنند و به هیچ عنوان وعده های غذایی را حذف نکنند. همچنین همراه با وعده های غذایی از گروه لبنیات کم چرب (شیر، ماست و دوغ کم نمک) استفاده شود.
تقدیر مدیر فن آوری معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه از مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
دکتر مقیمی مدیر امور فناوری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه طی نامه ای از دکتر وحید مفید رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو جهت تهیه اپلیکیشن خود مراقبتی دیابت idia دستیار هوشمند(دیابت) تشکر و قدردانی کرد.