سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
۱۴ میلیون دانش آموز کشور تحت آموزش تغذیه ای قرار میگیرند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری معاونت سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با رویکرد سبک زندگی سالم دانش آموزان، اعلام کرد: با امضای تفاهم نامه همکاری با آموزش و پرورش می توانیم با توجه به جمعیت ۱۴ میلیونی دانش آموز و یک میلیون معلم و خانواده های آنها نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش تغذیه ای قرار دهیم.
14 میلیون دانش آموز کشور تحت آموزش تغذیه ای قرار می گیرند
همکاری معاونت سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
جلسه شورای فناوری اساتید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد
جلسه شورای فناوری اساتید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی انستیتو، دکتر محمدرضا کوشکی دانشیار گروه و مدیر فناوری های انستیتو، دکتر وحید مفید استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي و رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو، دکتر سارا سهراب وندی معاون دانشجویی و فرهنگی انستیتو و دکتر غزاله اسلامیان عضو هیئت علمی گروه تغذیه و رژیم درمانی
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بازدید کردند
به گزارش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر وحید مفید رئیس مرکز رشد در خصوص بازدید از این مرکز گفت: موارد بررسی شده در این بازدید شامل تعداد واحدهای فناور مستقر بازدید شده 14 واحد از کل 32 واحد، تعداد کارگاه های بازدید شده 4 کارگاه و قراردادهای استقرار شرکت ها 32 مورد بود.
گزارش فعالیت شهریور ماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور؛
گزارش فعالیت شهریور ماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به شرح ذیل ارایه می شود.
عضو هیئت علمی گروه تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
اهمیت تغذیه در سلامت بارداری و نسل آینده
عضو هیئت علمی گروه تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: بدون تردید، یکی از بزرگترین آرزوهای مادران، به دنیا آوردن نوزادی سالم است. بدین جهت مادران تلاش می کنند تا با عوامل موثر برای داشتن دوران بارداری سالم و آسان آشنا شوند و تا جای ممکن، از عوامل زیان آور دوری جویند. توجه به وزن گیری مادر و تغذیه سالم در دوران بارداری، متضمن سلامت مادر و جنین در آینده است.
شهادت مظلومانه و غریبانه
حضرت امام رضا ( ع ) بر همگان تسلیت باد
رحلت پیامبر اسلام حضرت محمد ( ص )
و شهادت امام حسن مجتبی ( ع ) تسلیت باد
شعار روز جهانی غذا 16 اکتبر برابر با 24 مهرماه 1399:
همه با هم برای رشد و تغذیه پایدار رفتار ما آینده ماست
مدیرگروه تحقيقات سياستگذاري و برنامه ريزي غذا و تغذيه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشوراعلام کرد:نظام غذا و تغذیه درشرایط فعلی همه گیری کووید19در زيرنظامهايتولید،فرآوری،سلامتوتوزیع به ویژه با افزايش بيكاري، توقف برخي از مشاغل ناشي از قرنطينه و الزام به خانه نشيني، افزایش هزینه های درمانی و بهداشتی، افزایش قیمت سبد غذایی و کاهش دسترسی به انرژی و مواد مغذی مطلوب در دهک های پایین درآمدی تحتتاثیرقرار مي گیرد. به این ترتیب، حفظ دسترسی به غذای سالم و مغذی بخشی اساسی از پاسخ به بیماری همه گیر COVID-19به ویژه برای جوامع فقیر و آسیب پذیر است که بیشترین آسیب را از همه گیری و شوک های اقتصادی ناشی از آن می بینند.
آژیر قرمز برای پرهیز از ضایعات غذا در کشور آینده ما در گرو اقدامات امروز ما
یاد داشت دکتر جلال الدین میرزای رزاز رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به بهانه 24 مهر روز جهانی غذا