• تاریخ انتشار : 1394/10/10 - 12:28
  • بازدید : 915
  • تعداد بازدید : 73
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تغذیه در آلودگی هوا

دکتر هدایت حسینی سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور درباره ی تغذیه صحیح در روزهای آلودگی هوا گفت:


دکتر هدایت حسینی سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور درباره ی تغذیه صحیح در روزهای آلودگی هوا گفت: آلودگي هواي تهران و برخی کلانشهرها، هرچندوقت يك ‌بار به دليل بالار فتن آلاینده ها و پديده گلخانه‌اي به حد بحراني مي‌رسد که با تغذیه سالم و مصرف بیشتر مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها به حداقل رساند.



مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین E،C،D، فلاونوئیدهای گیاهی، بتاكاروتن و سلنیوم که دارای ترکیبات آنتی‌اکسیدان ها هستند و به دلیل خواص سلامت بخشی كه دارند به طور موثری از بروز آسیب به دستگاه تنفسی جلوگیری كرده و اثرات مخرب رادیکال های آزاد را می كاهند. ویتامین E در روغن‌های گیاهی، گردو، بادام، زیتون، جوانه گندم، جگر و سبزیجات دارای برگ سبز و پهن برگ‌ مانند کلم بروکلی، اسفناج و کاهو موجود است. از منابع ویتامین C نیز می توان به انواع مرکبات، کلم ها، طالبی و خربزه، فلفل دلمه ای، اسفناج، سیب زمینی و شلغم اشاره کرد ، سیب نیز در میان انواع میوه هایی كه وجود دارد بیشترین تاثیر را بر سلامت دستگاه تنفسی داشته و در بهبود فعالیت این ارگان تاثیرگذار است. سبزیجاتی مثل اسفناج، کلم، کدو تنبل، طالبی، انبه، فلفل، و زردآلو حاوی بتاکاروتن هستند و سلنیوم را هم می‌توان در نان و غلات سبوس‌دار و غذاهای دریایی یافت. یکی دیگر از توصیه های تغذیه ای جهت کاهش تأثیر آلاینده‌ها بر بدن مصرف 3 لیوان شیر کم چرب و ماهی 3 وعده در هفته است که به دلیل داشتن مواد آنتی‌اکسیدانی و امگا 3 جلوی عمل رادیکال های آزاد را گرفته و مانع از تخریب سلول های حیاتی بدن می شوند. همچنین مصرف مداوم مایعات را نیز توصیه می‌کنیم.



انتهای پیام



روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 27247
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست