• تاریخ انتشار : 1400/07/10 - 11:09
  • بازدید : 121
  • تعداد بازدید : 120
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد:

برگزاری مراسم هفته دفاع مقدس

به مناسبت هفته دفاع مقدس و به منظور تجلیل از ایثار و فداکاری پیشکسوتان عرصه مقاومت، جانبازان سرافراز، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مراسمی روز چهارشنبه 7 مهر ساعت 11در تالار اجتماعات انستیتو و دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.




برگزاری مراسم هفته دفاع مقدس



به مناسبت هفته دفاع مقدس و به منظور تجلیل از ایثار و فداکاری پیشکسوتان عرصه مقاومت، جانبازان سرافراز، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مراسمی روز چهارشنبه 7 مهر ساعت 11در تالار اجتماعات  انستیتو و دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.



 در ابتدای این مراسم دکتر مرتضویان رییس انستیتو و دانشکده ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت در ایران سابقه ای دیرینه دارد و جلوه های مختلف آن در عرصه های مختلف از جمله جنگ تحمیلی و 8 سال دفاع مقدس به صورت بارز نمایان شد. وی با اشاره به  پویش اخیر انجام واکسیناسیون در انستیتو و دانشکده آن را نشانه روحیه همکاری و اتحاد تحسین برانگیز همکاران خواند.



ایشان همچنین با تجلیل از خانواده های شاهد و ایثارگر شاغل، پیگیری درخواست ها و مشکلات ایشان را از اولویت های مجموعه دانستند.



در ادامه دکتر مهرداد محمدی معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن خیر مقدم به حاضران از مقام شامخ  ایثارگران تجلیل کرد.



در پایان نیز حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای غفاری نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشکده ضمن قدردانی از ایثارگران گفت: ماندگار شدن یاد دفاع مقدس و اربعین به دلیل اتکا به خداوند متعال و توسل به ائمه اطهار، اخلاص و بی ریایی رزمندگان و شهدا بوده است.



درپایان از برندگان شرکت در مسابقه فرهنگی با اهدای جوایزی قدردانی شد.


  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 108625
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست