موفقیت مجله دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
در بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
به گزارش روابط عمومی، مجله علمی – پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، حائز رتبه برتر در میان مجلالت علوم پزشکی کشور شد.
به گزارش روابط عمومی، مجله علمی –پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، حائز رتبه برتر در میان مجلالت علوم پزشکی کشور شد.
مجله علوم تغذيه و صنايع غذايی ايران؛ از انتشارات انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور از سال 1385 اقدام به انتشار مقالات حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی کرده و در همان سال موفق به کسب رتبه علمی پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور شده است. این مجله در پایگاههای استنادی Scopus، EMRO، Index Copernicus، CINAHL، CABI، Chemical Abstracts Service، پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC)، پايگاه اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي (SID) ، بانك اطلاعات علوم پزشكي ايران (Iran Medex) و بانك اطلاعات نشريات كشور (Magiran) نمايه ميشود.
شایان ذکر است این مجله که به همت؛دکتر هدایت حسینی مدیر مسئول مجله ، دکتر تیرنگ رضا نیستانی سردبیر مجله ، محمد رضا خوش فطرت مدیر اجرایی ، سید محمد حسینی کارشناس مجله به صورت فصلنامه منتشر می شوددر سال 1398 توسط کمیته ارزیابی نشریات پایگاه استنادی Scopusمورد تأیید قرار گرفته و کلیه مقالات از ابتدای سال 2019 در پایگاه مذکور نمایه شده است.
لینک آخرین شماره مجله:
http://nsft.sbmu.ac.ir/browse.php?slc_lang=fa&slc_sid=1&cur=1
وبسايت: www.nsft.sbmu.ac.ir