• تاریخ انتشار : 1397/08/02 - 14:28
  • بازدید : 303
  • تعداد بازدید : 80
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جشنواره غذاهای بومی

مراسم جشنواره غذاهای بومی به مناسبت 16 اکتبر"روز جهانی غذا" و همچنین هفته ی سلامت روان با شعار :دانشجوو سبک غذایی سالم"دردانشکده تغذیه با حضور دانشجویان از کلیه دانشکده های علوم پزشکی در غالب 15گروه دانشجویی و دانشجویی کارمندی برگزار گردید .


عنوان:جشنواره غذاهای بومی



مراسم جشنواره غذاهای بومی به مناسبت 16  اکتبر"روز جهانی غذا" و همچنین هفته ی سلامت روان با شعار :دانشجوو سبک غذایی سالم"دردانشکده تغذیه با حضور دانشجویان از کلیه دانشکده های علوم پزشکی در غالب 15گروه دانشجویی و دانشجویی کارمندی برگزار گردید .در این جشنواره علاوه برارائه غذاهای محلی وبومی ،توضیحات مبسوطی توسط هر گروه در خصوص نحوه طبخ، مواد تشکیل دهنده وهمچنین اطلاعات تغذیه ای ارائه گردید.



مواد مورد ارزیابی شامل:طعم، بو، مزه، پس مزه غذا دردهان، وضعیت ظاهری و اطلاعات تغذیه ی ارائه شده هرگروه بود.جناب آقای نوری رییس محترم مرکز مشاوره دانشگاه ، جناب آقای حکیمیان رئیس محترم امور دانشجویی و جناب آقای مقدم رئیس محترم اداره تغذیه دانشگاه وجمعی ازهمکاران مرکز مشاوره در این مراسم حضور یافتند. در پایان مراسم جوایز به صورت نقدی به گروه های برتر توسط جناب نوری اهدا گردید .








  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 72377
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست