برگزاری کارگاه آموزشی تزریقات و خون گیری در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
.jpg)
کارگاه آموزشی تزریقات و خون گیری به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با همکاری انجمن اسلامی دانشجویان ۱۳۴۸ دانشکده تغذیه و صنایع غذایی، مورخ ۲۴ آذر ۱۴۰۴ در تالار دانشجو برگزار شد.
دراین کارگاه آموزشی یکروزه که با حضور ۲۲ نفر از دانشجویان برگزار گردید، مدرسان دانشکده پرستاری و مامایی به تدریس مباحث مربوطه پرداختند.
شرکت کنندگان دراین کارگاه که با هدف ارتقای مهارت های عملی دانشجویان و افزایش آمادگی دانشجویان برگزار شد، با انواع تزریقات زیرجلدی، وریدی و عضلانی به صورت تئوری وعملی آشنا شدند.
نظر