رسالت کتابخانه:

شناسایی نیازهای اطلاعاتی اساتید، دانشجویان و کارکنان

فرآهم آوری منابع و اطلاعات علمی موردنیاز استفاده کنندگان

راهنمایی و آموزش مراجعان در بازیابی و استفاده از منابع اطلاعاتی

اطلاع رسانی در حوزه های موضوعی مربوطه

کمک به پیشرفت برنامه های آموزشی در کلیه گرایش های رشته علوم تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه

کمک به پیشرفت برنامه های پژوهشی دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه

کمک به ارتقای دانش تخصصی کتابداران کتابخانه

اهداف کتابخانه

پشتیبانی اهداف آموزشی ، پژوهشی دانشکده  علوم تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیه از طریق تامین نیازهای اطلاعاتی اساتید، دانشجویان و سایر کاربران
  -  بکار گیری شیوه های نوین کتابداری و اطلاع رسانی و تکنولوژی های پیشرفته اطلاعاتی در جهت استفاده بهینه از نیروی انسانی ، منابع ، و امکانات به منظور اشاعه سریعتر اطلاعات ، افزایش دسترسی به آن ،و عرضه فعالانه خدمات.
  -
گرد آوری مجموعه ای غنی از منابع اطلاعاتی علمی –تخصصی و مرجع در زمینه های فعالیت دانشکده و ارتقای سطح کمی و کیفی آن در جهت پاسخ گویی هر چه بیشتر به نیاز مراجعان.
 - 
گرد آوری و سازمان دهی مجموعه ای از کتب ، نشریات ادواری ، مواد دیداری و شنیداری ، پایان نامه ها ،و سایر مواد و منابع مورد نیاز برنامه هـــای آموزشی ، طرح های تحقیقاتی ، و پایان نامه های دانشجویان.
 - 
گرد آوری و سازمان دهی مجموعه ای از منابع عمومی و تخصصی.
 - 
تهیه راهنماها و بروشورهایی به منظور آگاه کردن اساتید و دانشجویان از منابع و خدمات کتابخانه.
 -  
تدوین و اجرای برنامه های آموزش استفاده از کتابخانه برای دانشجویان و اساتید.
 -  
سازمان دهی موثر مجموعه به منظور افرایش میزان دسترسی به آن.
 -  
استخدام و بکارگیری نیروهای ماهر و متخصص و تلاش برای رشد و ارتقای سطح علمی آنان.
 -  
گرد آوری فعالیت های کتابخانه وگزارش آن به مقام مافوق.

رسالت و اهداف

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست