رسالت کتابخانه:
شناسایی نیازهای اطلاعاتی اساتید، دانشجویان و کارکنان
فرآهم آوری منابع و اطلاعات علمی موردنیاز استفاده کنندگان
راهنمایی و آموزش مراجعان در بازیابی و استفاده از منابع اطلاعاتی
اطلاع رسانی در حوزه های موضوعی مربوطه
کمک به پیشرفت برنامه های آموزشی در کلیه گرایش های رشته علوم تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه
کمک به پیشرفت برنامه های پژوهشی دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه
کمک به ارتقای دانش تخصصی کتابداران کتابخانه
اهداف کتابخانه
پشتیبانی اهداف آموزشی ، پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیه از طریق تامین نیازهای اطلاعاتی اساتید، دانشجویان و سایر کاربران
- بکار گیری شیوه های نوین کتابداری و اطلاع رسانی و تکنولوژی های پیشرفته اطلاعاتی در جهت استفاده بهینه از نیروی انسانی ، منابع ، و امکانات به منظور اشاعه سریعتر اطلاعات ، افزایش دسترسی به آن ،و عرضه فعالانه خدمات.
- گرد آوری مجموعه ای غنی از منابع اطلاعاتی علمی –تخصصی و مرجع در زمینه های فعالیت دانشکده و ارتقای سطح کمی و کیفی آن در جهت پاسخ گویی هر چه بیشتر به نیاز مراجعان.
- گرد آوری و سازمان دهی مجموعه ای از کتب ، نشریات ادواری ، مواد دیداری و شنیداری ، پایان نامه ها ،و سایر مواد و منابع مورد نیاز برنامه هـــای آموزشی ، طرح های تحقیقاتی ، و پایان نامه های دانشجویان.
- گرد آوری و سازمان دهی مجموعه ای از منابع عمومی و تخصصی.
- تهیه راهنماها و بروشورهایی به منظور آگاه کردن اساتید و دانشجویان از منابع و خدمات کتابخانه.
- تدوین و اجرای برنامه های آموزش استفاده از کتابخانه برای دانشجویان و اساتید.
- سازمان دهی موثر مجموعه به منظور افرایش میزان دسترسی به آن.
- استخدام و بکارگیری نیروهای ماهر و متخصص و تلاش برای رشد و ارتقای سطح علمی آنان.
- گرد آوری فعالیت های کتابخانه وگزارش آن به مقام مافوق.