• تاریخ انتشار : 1396/01/27 - 14:14
  • بازدید : 317
  • تعداد بازدید : 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سازمان جهانی بهداشت

نشست هم اندیشی دکتر Sameen Seddiqi نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران در روز بیست و هفتم فروردین ماه 1396 به اتفاق هیاتی از همکاران دفتر سازمان جهانی بهداشت و دکتر فیضی معاون بین الملل دانشگاه با مسئولین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در راستای افزایش همکاری های بین المللی برگزار شد


، نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، و دکتر فیضی، معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور





نشست هم اندیشی دکتر Sameen Seddiqiنماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران در روز بیست و هفتم فروردین ماه 1396 به اتفاق هیاتی از همکاران دفتر سازمان جهانی بهداشت و دکتر فیضی معاون بین الملل دانشگاه با مسئولین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در راستای افزایش همکاری های بین المللی برگزار شد. در این نشست که مدیران گروه ها و مدیران برخی از برنامه ها و پروژه های انستیتو حضور داشتند، آقای دکتر حسینی رییس انستیتو، ضمن خیر مقدم و معرفی انستیتو، بیان کردند که با توجه به اینکه انستیتو مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت است آمادگی دارد طرحها وپروژه های مشترکی را درسطح منطقه با WHO اجرا نماید. در ادامه مسئولان برنامه ها و پروژه ها به معرفی برنامه های ملی انستیتو  پرداختند. در نهایت دکتر Sameen Seddiqiبیان نمود که همکاریهای موثر و مستمر انستیتو به عنوان تنها موسسه ملی متولی تحقیقات غذا و تغذیه در کشور و سازمان جهانی بهداشت ضروری است و تجربیات موفق ایران در زمینه غذا و تغذیه می تواند برای سایر کشورهای منطقه و جهان ارزشمند باشد.در پایان آقای دکتر فیضی ضمن اظهار خرسندی از نشست مذکور به اهمیت افزایش همکاریهای بین المللی درزمینه غذا وتغذیه تاکید کرد.


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 47697
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست