• تاریخ انتشار : 1401/05/15 - 12:19
  • بازدید : 161
  • تعداد بازدید : 157
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

خطر انتقال بیماری‌های متعدد از طریق برنجی که با فضله موش پخته شده

فضله موش ممکن است حاوی ویروس‌ها و باکتری‌های بیماری زای متعددی باشد، اگر فضله موش در برنج پخته باشد، بی‌تردید تمام برنج را باید دور بریزیم.


متخصص تغذیه با بیان اینکه فضله موش ممکن است حاوی ویروس‌ها و باکتری‌های بیماری زای متعددی باشد، هشدار داد: اگر فضله موش در برنج پخته باشد، بی‌تردید تمام برنج را باید دور بریزیم.



دکتر گلبن سهراب  اظهار کرد: از مهمترین ویروس هایی که از طریق مدفوع موش می توانند به انسان منتقل شوندهانتاویروسها هستند که منجر به سندرم رویس هانتاویروس شده و همین طور انتقال ویروسی که منجر به بیماریLymphocytic chorio-meningitis یاLCM می شوند که نوعی مننژیت بسیار خطرناک است.



عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: از مهمترین باکتریهایی که توسط فضله موش می تواند به انسان منتقل شود، LEPTOSPIRA است که منجر به بیماری  Leptospirosis است.



ایشان با بیان این که استفاده اتفاقی از فضله موش و ابتلا به بیماری‌های ناشی از آن می تواند منجر به آسیب های کلیوی، مننژیت، نارسایی کبدی، زجر تنفسی و حتی مرگ شود خاطرنشان کرد: بیشتر این بیماری‌ها از طریق  ادرار موش نیز منتقل می شود.



وی ادامه داد: اگر فضله موش را در برنج خشک مشاهده کردیم باید، آن را از برنج جدا کنیم و به دقت برنج را شسته و دستان را ضدعفونی کنیم.



دکتر سهراب هشدار داد: اگر فضله موش در برنج پخته باشد، بی تردید تمام برنج را باید دور بریزیم.



عضو هیئت علمی دانشکده در خاتمه تاکید کرد: بسیاری از بیماری‌ها می تواند از طریق ادرار یا بزاق موش آلوده منتقل شوند بنابراین، حتما برنج خشک را قبل از پختن کاملا بشویید.



https://sbmu.ac.ir/index.jsp?siteid=518&fkeyid=&siteid=518&pageid=45167&newsview=119353



 


  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 119429
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست