• تاریخ انتشار : 1399/11/08 - 08:51
  • بازدید : 407
  • تعداد بازدید : 294
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارتقاء رتبه علمی دکتر مهدی فرهودی در سیصد و سومین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه

در سیصد و سومین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد




در سیصد و سومین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد با ارتقاء رتبه علمی دکتر مهدی فرهودی به دانشیاری و رسمی آزمایشی دانشکده تغذیه



موافقت شد .



دکتر مهدی فرهودی با مدرک کارشناسی رشته علوم صنایع غذایی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و کارشناسی ارشد و دکترای علوم و صنایع غذایی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.



وی در سال ۱۳۹۳عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی شد



در کارنامه علمی ایشان چاپ ۳۰مقاله ISIدر ژورنال های بین المللی در خصوص بسته بندی مواد غذایی، همکاری با هیئت تحریریه مجلات علمی و پژوهشی، راهنمایی ۵رساله دکترا و بیش از ۱۰پایان نامه ارشد در حوزه علوم و صنایع غذایی و تدریس دروس متعدد در حوزه صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی در گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به چشم می خورد.



از مهمترین سوابق اجرایی وی می توان به رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورو معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 101173
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست