• تاریخ انتشار : 1394/11/07 - 12:37
  • بازدید : 859
  • تعداد بازدید : 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با کانون گندم، آرد و نان در راستای ارتقاء سلامت نان در کشور

ارتقاء سلامت زنجیره تولید نان از گندم تا تولید آرد و نهایتا پخت نان از الویت های سلامت غذا از کشور است. با توجه به آنکه نان بالاترین سرانه مصرف مواد غذایی در کشور را دارد تاثیر آن بر سلامت احاد جامعه بسیار زیاد است و از الویت ویژه ای برخوردار است در این راستا انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان بخشی از وزارت بهداشت ...


 



 



در راستای توسعه همکاری های علمی و فن آوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با صنایع غذایی جلسه مشترک کانون گندم، آرد و نان کشور زیرمجموعه معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در تاریخ 6/11/94 در محل انستیتو برگزار شد.



در این جلسه راهکارهای توسعه همکاری در حوزه ارتقاء سلامت و کیفیت آرد و نان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. با توجه به رسالت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور که شناسایی مشکلات غذا و تغذیه کشور و ارائه راه حل های علمی و مبتنی به شواهد علمی برای رفع آنها است مقرر شد همکاری های گسترده ای با حمایت معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری از کانون گندم، آرد و نان بعمل آید و در این راستا از ظرفیت های علمی و توانمندی های آزمایشگاه ها و پایلوت پلنت انستیتو استفاده شود.



ارتقاء سلامت زنجیره تولید نان از گندم تا تولید آرد و نهایتا پخت نان از الویت های سلامت غذا از کشور است. با توجه به آنکه نان بالاترین سرانه مصرف مواد غذایی در کشور را دارد تاثیر آن بر سلامت احاد جامعه بسیار زیاد است و از الویت ویژه ای برخوردار است در این راستا انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان بخشی از وزارت بهداشت تلاش خود را در ارتقاء سلامت و کیفیت نان خواهد نمود تا با مشارکت سازمان های ذیربط و بخش غیر دولتی شاهد ارتقاء ایمنی زنجیره گندم تا نان در کشور عزیز اسلامی مان باشیم.



پایان پیام



روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 28129
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست