استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تعذیه ای و صنایع غذایی خبرداد:
تولید پروتئین تک یاخته از سوبسترای بومی ایران (ضایعات خرما)
استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تعذیه ای و صنایع غذایی اعلام کرد:
شهادت امام حسن عسگری ( ع )
شهادت امام حسن عسگری ( ع ) تسلیت باد
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
۱۴ میلیون دانش آموز کشور تحت آموزش تغذیه ای قرار میگیرند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری معاونت سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با رویکرد سبک زندگی سالم دانش آموزان، اعلام کرد: با امضای تفاهم نامه همکاری با آموزش و پرورش می توانیم با توجه به جمعیت ۱۴ میلیونی دانش آموز و یک میلیون معلم و خانواده های آنها نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش تغذیه ای قرار دهیم.
14 میلیون دانش آموز کشور تحت آموزش تغذیه ای قرار می گیرند
همکاری معاونت سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
جلسه شورای فناوری اساتید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد
جلسه شورای فناوری اساتید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی انستیتو، دکتر محمدرضا کوشکی دانشیار گروه و مدیر فناوری های انستیتو، دکتر وحید مفید استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي و رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو، دکتر سارا سهراب وندی معاون دانشجویی و فرهنگی انستیتو و دکتر غزاله اسلامیان عضو هیئت علمی گروه تغذیه و رژیم درمانی
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بازدید کردند
به گزارش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر وحید مفید رئیس مرکز رشد در خصوص بازدید از این مرکز گفت: موارد بررسی شده در این بازدید شامل تعداد واحدهای فناور مستقر بازدید شده 14 واحد از کل 32 واحد، تعداد کارگاه های بازدید شده 4 کارگاه و قراردادهای استقرار شرکت ها 32 مورد بود.
گزارش فعالیت شهریور ماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور؛
گزارش فعالیت شهریور ماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به شرح ذیل ارایه می شود.
عضو هیئت علمی گروه تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
اهمیت تغذیه در سلامت بارداری و نسل آینده
عضو هیئت علمی گروه تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: بدون تردید، یکی از بزرگترین آرزوهای مادران، به دنیا آوردن نوزادی سالم است. بدین جهت مادران تلاش می کنند تا با عوامل موثر برای داشتن دوران بارداری سالم و آسان آشنا شوند و تا جای ممکن، از عوامل زیان آور دوری جویند. توجه به وزن گیری مادر و تغذیه سالم در دوران بارداری، متضمن سلامت مادر و جنین در آینده است.
شهادت مظلومانه و غریبانه
حضرت امام رضا ( ع ) بر همگان تسلیت باد
رحلت پیامبر اسلام حضرت محمد ( ص )
و شهادت امام حسن مجتبی ( ع ) تسلیت باد