درخشش نام اساتید انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان
نام ۸ نفر از اساتید و پژوهشگران انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در زمره پژوهشگران پراستناد ۲ درصد جهان قرار گرفت. ضمن تبریک به پژوهشگران محترم، برایشان آرزوی سلامتی و توفق روز افزون داریم.
.
![]() |
![]() |
![]() |
|
دکتر پروین میرمیران
|
دکتر مرجان عجمی | دکتر کیانوش خسروی |
![]() |
![]() |
![]() |
|
دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی
|
دکتر آزیتا حکمت دوست | دکتر رضا همایونفر |
![]() |
![]() |
|
| دکتر سیدمرضیه حسینی | دکتر نسیم خورشیدیان |
.
به گزارش روابط عمومی، فهرست ۲۰۲۵ دانشگاه استنفورد تحت عنوان پژوهشگران پراستناد ۲ درصد جهان منتشر شد.
در این ارزیابی، با تحلیل دادههای پایگاه اسکوپوس بر اساس روششناسی ویژهای، پژوهشگران پراستناد برتر جهان در یک پایگاه اطلاعاتی شناسایی و معرفی میشوند.
روششناسی ابداع شده، مبتنی بر مجموعهای از سنجهها برای ارزیابی تاثیر استنادی پژوهشگران در رشتهها و حوزههای علمی مختلف است.








نظر