در انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد:
برگزاری مراسم هفته دفاع مقدس
به مناسبت هفته دفاع مقدس و به منظور تجلیل از ایثار و فداکاری پیشکسوتان عرصه مقاومت، جانبازان سرافراز، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مراسمی روز چهارشنبه 7 مهر ساعت 11در تالار اجتماعات انستیتو و دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
برگزاری مراسم هفته دفاع مقدس
به مناسبت هفته دفاع مقدس و به منظور تجلیل از ایثار و فداکاری پیشکسوتان عرصه مقاومت، جانبازان سرافراز، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مراسمی روز چهارشنبه 7 مهر ساعت 11در تالار اجتماعات انستیتو و دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر مرتضویان رییس انستیتو و دانشکده ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت در ایران سابقه ای دیرینه دارد و جلوه های مختلف آن در عرصه های مختلف از جمله جنگ تحمیلی و 8 سال دفاع مقدس به صورت بارز نمایان شد. وی با اشاره به پویش اخیر انجام واکسیناسیون در انستیتو و دانشکده آن را نشانه روحیه همکاری و اتحاد تحسین برانگیز همکاران خواند.
ایشان همچنین با تجلیل از خانواده های شاهد و ایثارگر شاغل، پیگیری درخواست ها و مشکلات ایشان را از اولویت های مجموعه دانستند.
در ادامه دکتر مهرداد محمدی معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن خیر مقدم به حاضران از مقام شامخ ایثارگران تجلیل کرد.
در پایان نیز حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای غفاری نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشکده ضمن قدردانی از ایثارگران گفت: ماندگار شدن یاد دفاع مقدس و اربعین به دلیل اتکا به خداوند متعال و توسل به ائمه اطهار، اخلاص و بی ریایی رزمندگان و شهدا بوده است.
درپایان از برندگان شرکت در مسابقه فرهنگی با اهدای جوایزی قدردانی شد.