• تاریخ انتشار : 1402/01/15 - 09:00
  • بازدید : 184
  • تعداد بازدید : 182
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری «پنجمین همایش بین‌المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند»

 
 
«پنجمین همایش بین‌المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند» با مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ۳ الی ۵ اسفندماه ۱۴۰۱ در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با همکاری ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری  در سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی با هدف ارتقای کمی و کیفی این دانش و تبادل علمی بین متخصصین حوزه‌های مربوطه در سطح ملی و فراملی، پنجمین همایش بین‌المللی پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند را با شعار «میکروبیوم تا پروبیوتیک» برگزار کرد.

این همایش در محورهای مختلفی همچون «تاثیر پروبیوتیک و میکروبیوتا بر حفظ وضعیت سلامت انسان»، «جنبه‌های فیزیولوژیکی و متابولیکی پروبیوتیک و میکروبیوتا در بدن انسان»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و بیماری‌های عفونی»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاری‌های قلبی و عروقی»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاری‌های مغز و اعصاب»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاری‌های غدد درون‌ریز»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاری‌های نوزادان» و غیره برگزار شد.

امروزه نه تنها پروبیوتیک‌ها در تغذیه انواع دام، طیور و آبزیان، بلکه به عنوان افزودنی و غنی‌ساز در موادغذایی عمل‌آوری و فرآوری شده برای تقویت، افزایش ماندگاری مواد مغذی در بدن ازجمله چربی، ازت، کلسیم و فسفر و… تحریک اشتها، سنتز پروتین‌ها و ارتقای سلامت  مصرف‌کنندگان نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. بنابراین توسعه این صنعت در دنیا مورد توجه قرار گرفته است.

این کنگره نیز با هدف ارتقای صنعت پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در ایران با حضور جمعی از متخصصان، اساتید و فعالان این حوزه برگزار شد.

  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 124844
کلید واژه
معصومه رحمانی
خبرنگار

معصومه رحمانی

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست