• تاریخ انتشار : 1403/04/17 - 06:17
  • بازدید : 19
  • تعداد بازدیدکننده : 16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

رشد کیفیت مجله Appl Food Biotechnol در پایگاه استنادی Web of Science

 

 

به استحضار می رساند؛ در شرایطی که شاهد افت نسبی در “ضریب تاثیر”برخی مجلات کشور هستیم، خوشبختانه این شاخص در مجله Applied Food Biotechnology مربوط به انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به میزان 150% افزایش یافت و به 2/6 رسید. این موفقیت شایان توجه که نتیجه زحمات سردبیر و همه همکاران خدوم حوزه دفتر مجله است را تبریک عرض نموده و آرزوی توفیقات روز افزون برای این مجله و تمامی مجلات کشور داریم.

 

https://journals.sbmu.ac.ir/afb/submissions (https://journals.sbmu.ac.ir/afb/submissions)

  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • گروه خبری : 144192
کلمات کلیدی
معصومه رحمانی
خبرنگار

معصومه رحمانی

×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست