برگزاری جشن روز دانشجو در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
همزمان با فرا رسیدن 16 آذر و روز دانشجو، جشن بزرگداشت این روز با همکاری کانون فرهنگی دانشجویان، روز ۲۴ آذرماه در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.
این برنامه با هدف ایجاد نشاط دانشجویی و تقویت تعامل و همدلی دانشجویان و در فضایی شاد و صمیمی برگزار شد.
این جشن با بخشهای متنوعی از جمله: اجرای موسیقی سنتی، برگزاری مسابقه حضوری، پخش نماهنگ مصاحبه با دانشجویان، تقدیر از برگزیدگان مسابقات ورزشی مهرماه و اهدای هدیه به دانشجویان همراه بود.
نظر