آغاز به کار رسمی سرپرست جدید دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور
آغاز به کار رسمی سرپرست جدید دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور
جلسه ای صبح امروز مورخ 23 آذر ماه در دفتر ریاست دانشکده و انستیتو با حضور دکتر حائری ، دکتر پالش از دانشگاه و دکتر حسینی رییس جدید دانشکده و انستیتو و اعضاء هیات رییسه برگزار شد. در ابتدای این جلسه دکتر حائری و دکتر پالش هر کدام به طور جداگانه از زحمات آقای دکتر حاجی فرجی در طول مدت تصدی ریاست دانشکده و انستیتو تقدیر و تشکر نمودند و تغییر را لازمه ی پیشبرد اهداف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانستند و برای دکتر حسینی در سمت جدید آرزوی موفقیت و سربلندی نمودند. دکتر حاجی فرجی نیز در ادامه با قدردانی از همه ی همکاران بویژه اعضاء هیئت رییسه گفت: اگر موفقیتی صورت گرفته است در سایه مشارکت و تلاش های همه اعضاء مجموعه ی دانشکده و انستیتو بوده است. دکتر حسینی نیز ضمن خسته نباشید به دکتر فرجی و تشکر از وی در مدت تصدی ریاست دانشکده و انستیتو و با اشاره به مهم بودن بحث تغذیه در کشور گفت: امیدوارم بتوانم پاسخ اعتماد را با کار و عمل مناسب در راستای سیاست های دانشگاه به خوبی پاسخ دهم و این امانت را با خدمتگزاری و خدمت رسانی صادقانه، به سر منزل مقصود برسانم. از امروز دوشنبه 23 آذر ماه به طور رسمی دکتر حسینی به عنوان رئیس جدید این دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی، کار خود را در سمت جدید آغاز نمود.