چهارشنبه ٠٢ آبان ١٣٩٧ - 
1 2
 
منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار  


  چاپ        ارسال به دوست

نشست معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه با دانشجويان و مسئولين دانشكده علوم تغذيه و صنايع غذايي

 

 

نشست معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با دانشجویان ومسئولین دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی

در این نشست که روز سه شنبه هفتم اسفند ماه 1396 برگزار گردید، دکتر کدخدازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر حسینی رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، اعضای هیأت رئیسه این دانشکده و مدیران حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه وجمعی از دانشجویان فعال این دانشکده در حوزه های پژوهشی، فرهنگی، صنفی و ورزشی شرکت داشتند. دکتر کد خدا زاده در ابتدای این جلسه گفت: این مسئله بسیار حائز اهمیت است که دانشجویان ما دانش و مهارت کافی را در رشته تحصیلی خودشان داشته باشند و این مهم با راه اندازی انجمن های علمی میسر می گردد. خوشبختانه با فضای مناسبی که در دانشکده تغذیه و صنایع غذایی وجود دارد باید شما عزیزان آن را غنیمت شمارید و از آن بهره کافی را ببرید. چرا که امروزه بالا بودن دانش و آگاهی سطوح جامعه از اهمیت بسزایی برخوردار است که این مسأله نیز جزئی از وظایف ماست. دکتر کدخدازاده با تاکید بر اینکه دانشگاه جایگاه تفکر، هم اندیش، آزاد اندیش ونقد است گفت: اداره امور مربوط به دانشجویان ببهتر است به خودشان سپرده شود و وظیفه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز در این میان، پرورش و تعالی نیروی انسانی است که بتواند در آینده خدمات ارزنده به جامعه ارائه دهد. معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه افزود: یکی از دغدغه های دانشجویان، مسئله اشتغال است و ما می توانیم دانشجویان را از بدو ورود وارد فعالیت ها بنماییم تا برای آینده، آماده شوند. وی اظهار داشت: کمیته تحقیقات دانشجویی و انجمن های علمی از مباحثی هستند که وزیر بهداشت نیز به آن توجه ویژه دارند لذا همان گونه که در کمیته تحققیات دانشجویی سرآمد هستیم در انجمن های علمی نیز باید پبیشتر فعالیت نماییم . دکتر کدخدازاده خاطرنشان ساخت: امیدوارم که با یاری یکدیگر بتوانیم شرایط لازم را برای کارآفرینان و همچنین زمینه ایجاد همکاری دانشجویان با اساتید را محقق نماییم هر چند که این مسئله به خوبی در دانشکده تغذیه و صنایع غذایی محقق شده است . همچنین معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گفت: دانشگاه متعلق به همه دانشجویان است و فضا برای انتقادات دانشجویان نیز به خوبی فراهم است به شرطی که این انتقاد از راه صحیح و گفتمان درست صورت پذیرد و این نکته را به خاطر داشته باشید که در محیط آکادمیک با آگاهی کامل صحبت نماییم. دکتر کدخدازاده در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: کار گروهی برای به سرانجام رسیدن امور بسیار مهم است و همه باید از این موضوع استقبال نموده و این مهارت را تمرین کنند. دکتر حسینی رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در ادامه جلسه گفت: ظرفیت خوبی در بین دانشجویان این دانشکده در زمینه های گوناگون وجود دارد و مباحث فرهنگی نیز در این دانشکده به خوبی رو به افزایش است. وی گفت: با ایجاد مرکز رشد و نوآوری در دانشکده توانستیم با همکاری دانشجویان تولید دانش، ثروت و کارآفرینی نمائیم و از این بابت جو مثبتی در دانشکده حاکم است و از این طریق توانستیم در کنار دانش، خلق ثروت نماییم. دکتر حسینی خاطرنشان ساخت: فرهنگ فن آوری در دانشکده تغذیه و صنایع غذایی، رو به تعالی است و ما می توانیم در آینده ای نه چندان دور شاهد روحیه بانشاط دانشجویان باشیم چرا که دانشجویان به فعالیت هایی می پردازند که برای آینده شان، موثر واقع می گردد.در بخش دیگری از این برنامه دکتر ناصری مدیر امور فرهنگی دانشگاه اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم به زودی به سطوح عمیق تری از فرهنگ در دانشگاه بپردازیم. همچنین در این نشست دکتر پورولی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به ارائه گزارش عملکرد این معاونت در یک سال گذشته و دکتر فرهودی رئیس مرکز رشد و نوآوری نیز به معرفی این مرکز پرداخت.گفتنی است در بخش دیگری از این نشست دانشجویان گروه مکسان(مرکز کاربردی سازی و سامان دهی ایده های نوآوری) به معرفی محصولات خود پرداختند. در بخش دیگری از این برنامه نشست پرسش و پاسخ با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، مسئولین دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه برگزار شده و طی آن به پرسش های دانشجویان پاسخ داده شد. در این نشست مرادی دبیر شورای صنفی دانشکده، گلدوست دبیر انجمن اسلامی دانشکده، اسدی مهر دبیر انجمن ورزشی دانشکده، اسکندری مسئول بسیج دانشجویی دانشکده، خالقی نماینده بسیج دانشجویی خواهران دانشکده، نامجو معاون سیاسی بسیج دانشجویی خواهران دانشکده، قیاسی از اعضای انجمن اسلامی در این دانشکده به نمایندگی از دانشجویان به طرح موضوعاتی از قبیل: توجه ویژه تر به مقوله فرهنگ، حمایت های مالی بیشتر از فعالیت های فرهنگی دانشکده، برگزاری کرسی های آزاداندیشی،افزایش حمایت ها نسبت به دانشجویان ورزشی در این دانشکده، نهادینه شدن فرهنگ خودباوری در بین دانشجویان با برگزاری کارگاه های آموزشی، برگزاری مسابقات کتابخوانی،کمبود بودجه تشکل ها، آزادی بیان دانشجویان، مدیریت زمان برای به ثمر رسیدن برنامه ها و... پرداختند. ودر پایان  دکتر کدخدازاده از سالن غذاخوری دانشکده، سالن ورزش، پایلوت پلنت و  مرکز رشد بازدید به عمل آورد و ضمن صرف ناهار با دانشجویان از نزدیک در جریان امکانات این دانشکده قرار گرفت.


١٤:٣٥ - سه شنبه ٧ اسفند ١٣٩٦    /    عدد : ٥٨٩٦٥    /    تعداد نمایش : ٢٠٣


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
   دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور   
آدرس: تهران-شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7

تلفن : 5-22357483 - 021         پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.