جمعه ٢٤ آذر ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار  


  چاپ        ارسال به دوست

برگزاری کارگاه Food Consumption Survey (FCS) and data management System

 

به نام خدا

برگزاری کارگاهFood Consumption Survey (FCS) and data management  System  

با توجه به در پیش بودن اجرای طرح ملّی بررسی مواد غذایی در کشور در سال جاری، کارگاه بررسی مصرف مواد غذایی و مدیریت داده­ها در تاریخ 6 تا 8 شهریور 1396 با حضور مشاور سازمان جهانی بهداشت، خانم دکتر ماریا گیلبتیک در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد. موضوعات کلی طرح شده در این کارگاه شامل موارد ذیل بودند: توصیف مختصری از تجارب کشورهای دیگر در مورد بررسی مواد غذایی، روش­های انجام بررسی مصرف در سطح فرد، خانوار و ملّی، فواید و چالش­های آنها، روش­های ورود داده­ها، تفسیر و گزارش­دهی، روش­های اطمینان از کیفیت داده­های جمع­آوری شده و استفاده از تکنولوژی­های جدید در مطالعات بررسی مصرف مواد غذایی. شایان ذکر است که انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت (WHO)از سال 1992 به طور فعال در منطقه فعالیت دارد . این کارگاه نیز با حمایت و همکاری سازمان جهانی بهداشت و با حضور نمایندگان مراکز مختلف عضو شبکه ملّی بهداشت تغذیه همگانی، متخصصین انستیتو و دانشکده علوم تغذیه، دفتر بهبود تغذیه و دانشگاه های علوم پزشکی کشور در راستای گسترش همکاری­های بین­بخشی و بین­المللی و ارتقاء  کیفیت فعالیت های پژوهشی تشکیل گردید.


١٣:٤٠ - سه شنبه ١٣ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ٥١٩٣٦    /    تعداد نمایش : ١٢٩


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
   دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور   
آدرس: تهران-شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7

تلفن : 5-22357483 - 021         پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.