شنبه ٠٤ آذر ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار  


  چاپ        ارسال به دوست

بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا وتغذیه

دومین نشست "تریبون بحث غذا و تغذیه" که بطور سالانه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می شود، با عنوان بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه در روز سوم خرداد 1396 برگزار شد. در این نشست که دکتر هدایت حسینی رئیس انستیتو و دبیر علمی آن دکتر نسرین امیدوار بودند، اهمیت پرداختن به موضوع غذاهای بومی و سنتی را از منظرهای مختلف و به عنوان یک بسته مطالعه رشته ای مورد بحث قرار گرفت. محورهای اصلی این نشست عبارت بودند از، جنبه های فرهنگی و اجتماعی غذاهای سنتی، نقش نظام غذای سنتی در تامین محیط زیست پایدار، جایگاه غذاهای سنتی در تامین امنیت غذایی خانوار و در سلامت تغذیه ای کودکان و نهایتا میزان آنتی اکسیدانها بعنوان عوامل پیشگیری کننده از بیماریهای مزمن در گیاهان و میوه های وحشی و پرورشی بود. در خاتمه اهمیت توجه به ترجمان دانش بومی به عنوان راهبردی برای ارتقای تغذیه و سلامت مورد بحث قرار گرفت. لازم به ذکر است انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اجرای برنامه پژوهشی در حوزه غذاهای بومی و تغذیه را در اولویت پژوهشی خود قرار داده است. در این نشست بیش از 50 نفر از اعضای هیئت علمی و پژوهشگران حوزه علوم تغذیه، صنایع غذایی، سیاستگذاری غذا و تغذیه، مردم شناسی و مطالعات فرهنگی شرکت کردند.

 


١٤:٣٤ - چهارشنبه ٣ خرداد ١٣٩٦    /    عدد : ٤٧٧٠٣    /    تعداد نمایش : ١٩٩


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
   دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور   
آدرس: تهران-شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7

تلفن : 5-22357483 - 021         پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.