جمعه ٢٤ آذر ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
صفحه اصلي > معرفي دانشکده  

  

        دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی:

      در تاریخ 1340/8/27، بر اساس تصویب‌نامه‌ي هیات وزیران به شماره 1369/8/15، «انستیتو خواربار و تغذیه ایران» به صورت سازمانی مستقل مرتبط با وزارت بهداری وقت با هدف تعیین خط مشی کلی تغذیه کشور بر پایه بررسی‌ها و تحقیقات تاسیس شد که دارای یک بازوی آموزشی تحت عنوان «مدرسه عالی علوم تغذیه و شیمی مواد غذایی» بود.در سال 1355، مجلس شورای ملی سابق، قانون تشکیل «انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی ایران»را از تصویب گذراند و اين انستيتو جايگزين «انستیتو خواربار و تغذیه ایران» شد. در همین راستا، شورای گسترش آموزش عالی در یکصد و هشتمین جلسه خود در تاریخ 1356/12/25، تغییر نام «مدرسه عالی علوم تغذیه و شیمی مواد غذایی» به «دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی» را تصویب كرد.

  هم اکنون، این انستیتو به صورت موسسه‌ای علمی و پژوهشی، دارای استقلال مالی و شخصیت حقوقی بوده و وابسته به دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی است. در حال حاضر، بازوی آموزشی اين انستيتو كه در ابتدا «مدرسه عالی علوم تغذیه و شیمی مواد غذایی» نام داشت، با نام «دانشكده‌ي علوم تغذيه و صنايع غذايي»، به‌صورت دانشكده‌اي بزرگ، معتبر و كانوني در كشور، در زمينه‌ي رشته‌‌هاي تغذيه و صنايع غذايي به پذيرش و تربيت دانشجو مي‌پردازد. بنابراين، انستيتو و دانشكده، به مانند دو دست، مكمل يكديگر هستند؛ طوري‌كه اغلب با عنوان «انستيتو و دانشكده» ادا مي‌شوند.

  انستيتو و دانشکده دارای چهار معاونت هستند که زیر نظر رييس انستيتو و دانشكده اداره مي‌شوند.اين معاونت‌ها عبارتند از: معاونت آموزشی، معاونت پژوهشی، معاونت مالی و اداري و معاونت فرهنگی. دانشكده‌ي علوم تغذيه و صنايع غذايي داراي 649 دانشجوي دوره‌ي روزانه و بين‌الملل (512 دانشجوي كارشناسي و 137 دانشجوي تحصيلات تكميلي در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتراي تخصصي) در دو رشته‌ي علوم تغذيه و صنايع غذايي است. از 4 گروه «آموزشي» شامل گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی، تغذیه جامعه، علوم پايه و تغذیه سلولی- مولکولی و صنایع غذایی است. تا كنون، بيش از 3547 دانشجوي كارشناسي و 1034 دانشجوي تحصيلات تكميلي از اين دانشكده فارغ‌التحصيل شده‌اند.«انستيتو» داراي گروه‌‌هاي «تحقيقاتي» شامل تحقيقات تغذيه، سياستگذاري تغذيه و صنايع غذايي است.

 

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
   دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور   
آدرس: تهران-شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7

تلفن : 5-22357483 - 021         پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.