شنبه ٠٤ آذر ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
صفحه اصلي > کتابخانه > معرفی کتابخانه دانشکده تغذیه و صنایع غذایی  

 معرفي كتابخانه:

كتابخانه انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور و دانشكده تغذيه دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي داراي پيشينه 40 ساله ميباشد.اين كتابخانه در دو طبقه به مساحت حدود 700 مترمربع در منطقه شهرك غرب بنا شده است.

كتابهاي مجموعه حدود 10/000جلد كتاب فارسي و حدود 6000 جلد كتاب لاتين ميباشد. مجلات لاتين  حدود259عنوان و مجلات فارسي حدود 160عنوان مي‌باشد.مجموعه شامل  حدود 550 عنوان پايان نامه كارشناسي ارشد و دكتري  وحدود 480 عنوان طرح تحقيقاتي در رشته هاي تغذيه و صنايع غذايي ميباشد. منابع ديجيتال كتابخانه شامل پايان نامه، اسناد وكتب الكترونيكي لاتين  به تعداد 3000 فایل مي‌باشد.

 بخشهاي كتابخانه شامل:

بخش فهرستنويسي و آماده سازي:  كه كليه خدمات فني مربوط به منابع كتابخانه با استفاده از نرم افزار جامع كتابخانه پارس اذرخش انجام مي‌شود.

بخش امانت و مرجع :امور امانت  كتابخانه از جمله ثبت نام مراجعه كنندگان و امانت منابع با استفاده از نرم افزار پارس آذرخش انجام مي‌شود. همچنين كتابخانه مجهز به سيستم حفاظت الكترونيكي و دوربين مدار بسته مي‌باشد.

بخش نشريات و پايان نامه و اسناد: اين بخش شامل پايان نامه، استاندارد، مجلات چاپي فارسي و لاتين و طرحهاي تحقيقاتي انجام شده در انستيتو و دانشکده مي‌باشد.

بخش اطلاع رساني و بانك هاي اطلاعاتي :اين بخش اقدام به جستجوي مقالات درخواستي مراجعان از پايگاههاي خريداري شده توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي مي‌كند

افتخارات کتابخانه:

در سال 1390 با کسب امتیاز 95 رتبه اول را در بین کتابخانه های تابعه دانشگاه کسب کرده ‌است.

 

 

 
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
   دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور   
آدرس: تهران-شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7

تلفن : 5-22357483 - 021         پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.