شنبه ٠٤ آذر ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
صفحه اصلي > دفتر امور بین الملل  

 دفتر امور بين الملل

Office for International Affairs

چشم انداز:

دفتر امور بينالملل انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذ ایی، در جهت برقراري، ارتقاء و گسترش شبكه علمي و تقويت ارتباط با تمامي مراكز، سازمانها و محققان مرتبط با علوم غذا و تغذيه در سطح ملي و بين المللي درتحقق اهداف عالي انستيتو گام برمی دارد. لازم به ذکر است که انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از سال 1992 بعنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در آموزش و تحقیقات تغذیه، می­باشد. 

رسالت:

برقراري، گسترش و تسهيل همكاري و ارتباطات بين انستيتو با مراكز و متخصصان داخل و خارج از كشور

 اهداف:

1ـ برنامه ريزي و مديريت برگزاري همايش، سمينار و كارگاههاي ملي، منطقه اي و بين المللي

تمهيد مقدمات سفر (ازجمله ويزا، اقامت، رفت و آمد و ...) جهت سخنرانان و مدرسین خارجی کارگاه

2ـ نيازسنجي برنامه هاي آموزشي تخصصي و دوره هاي بازآموزي

  •  استعلام نياز به برنامه هاي آموزشي تخصصي دوره هاي بازآموزي ضروري از محققين انستيتو
  • تمهيد مقدمات ضروري براي مسافرت (ازجمله ويزا، اقامت، رفت و آمد و ...) جهت سخنرانان و مشاورين ملي و بين المللي، محققين بازديد كننده از انستيتو و افراد استفاده كننده از فرصتهاي مطالعاتي
  • شناسايي سازمانها، انجمنها، دانشگاهها و كليه مراكز تحقيقاتي داخلي و خارجي كه در زمينه پژوهشهاي غذا و تغذيه بورسهاي تحقيقاتي ارائه مي دهند
  • شناسايي سفارشهاي پژوهشي سازمانها، انجمنها، دانشگاهها و كليه مراكز تحقيقاتي داخلي و خارجي كه در زمينه پژوهشهاي غذا و تغذيه پشتيباني مالي ارائه مي دهند

3- معرفي بورسهاي تحقيقاتي به محققين انستيتو

4ـ هماهنگی برگزاری­ سخنرانیهای علمی توسط محققین و اساتید دانشگاه­های خارج از کشور

5ـ هماهنگی انجام بازدید انجمن­ها، انستیتوهای خارجی و هیأت­های دانشگاههای خارجی برای آشنایی با بخشهای مختلف انستیتو و دانشکده و پتانسیلهای بالقوه آنها جهت همکاری­های آتی

6ـ جمع بندي، يكسان سازي و بازبيني گزارشاتي كه به مراكز همكار ملي و بين المللي ارائه مي شود

  • تهيه Plan of actionهر 4 سال يكبار براي سازمانهاي بين المللي همكار
  • تهيه گزارش ساليانه عملكرد براي دفتر WHOدر ايران

 7- برنامه ريزي سياستهاي كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت همكاري با مراكز ملي و بين المللي

  • تسهيل همكاري با سازمان ها و مراكز تحقيقاتي مشابه در داخل و خارج از كشور
  •  تهيه تفاهم نامه همكاري با سازمانها و مراكز تحقيقاتي

8- تلاش براي تامين منابع مالي در راستاي اهداف انستيتو

  • تهيه تفاهم نامه همكاري با سازمانها و مراكز تحقيقاتي علمي مشابه در داخل و خارج از كشور
  • تهيه تفاهم نامه با سازمانهاي اجرايي دخيل در امر غذا و تغذيه
  • يافتن پشتيباني مالي جهت طراحي و ارائه پروژه هاي پژوهشي مشترك ملي و بين المللي

9- معرفي انستيتو به سازمانها و مجامع بين المللي كليدي، نشستها و  كنگره ها

معرفي انستيتو به سازمانهاي مرتبط داخلي و خارجي در زمينه غذا

معرفي انستيتو در مجامع، نشستها و همايشهاي ملي و بين المللي در زمينه صنايع غذايي و تغذيه

10ـ اطلاع رساني نتايج طرحهاي تحقيقاتي انستيتو در قالب گزارشهای سالیانه به WHO

  تفاهم نامه های تحقیقاتی با دانشگاه های و مراکزمعتبر داخلی و خارجی:

  • تفاهم‌نامه با سازمان شيلات
  • تفاهم‌نامه با معاونت غذا و دارو
  • شرکت آب معدنی دماوند
  • شرکت تتراپک ایران
  • دانشگاه ابردین انگلستان
  • دانشگاه کارولینسکا سوئد
  • The presentation group, The Netherland
  • دانشگاه Karlstadسوئد
  • دانشگاه UPMمالزی
  • دانشگاه وین، اتریش
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
   دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور   
آدرس: تهران-شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7

تلفن : 5-22357483 - 021         پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.