سه شنبه ٠٦ تير ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
صفحه اصلي > معاونت آموزشی > گروه های آموزشی > گروه علوم و صنایع غذایی  

 

گروه علوم و صنایع غذایی:

معرفی گروه :

گروه علوم و صنایع غذایی مسئول برگزاری برنامه های آموزشی و پژوهشی رشته علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی مواد غذایی در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حدود 50 سال گذشته بوده و تربیت مدیران، پژوهشگران، صاحبان صنایع و مسئولان فنی در صنایع غذایی و نیز ارگانهای دولتی مربوطه را به عهداه داشته است.دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد از قبل از انقلاب اسلامی و در دوره دکتری نیز از سال 1387 ارائه شده است. این گروه در حال حاضر تنها واحد ارائه کننده مقطع دکتری علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی در کشور می باشد.

 چشم انداز :

برنامه ریزی در خصوص جذب هئیت علمی و کمک به طراحی، راه اندازی و تجهیز مجتمع آزمایشگاهی پایلوت پلنت مجموعه و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی گروه منجر به جذابیت بیشتر این گروه آموزشی برای ورود دانشجویان مستعد داخلی و خارجی خواهد بود و به این ترتیب امیدواریم تا 5 سال آینده در کلیه شاخص ها به بالاترین سطح ممکن در سطح کشور دست یافته و در نهایت به سلامت و تغذیه سالم مردم عزیز کشور مان کمک کرده باشیم .

 رسالت گروه :

تربیت دانشجویان توانمند وصاحب نظر در امر غذا ، با نگرش کنترل کیفیت وایمنی غذا  و صیانت از سلامت محصول ومصرف کننده در جهت ارتقاء سطح کیفی زندگی و بهداشت جامعه.

اهداف:   

الف- آموزشی

در این گروه آموزشی ارائه سرفصل های بروز شده تسهیلات پیشرفته آزمایشگاهی ، فعالیتهای آموزشی ، بازدید از کارخانجات مواد غذایی، دعوت از محققان برتر علمی از نقاط مختلف دنیا ، مدیران صنعتی و نیز انجام فعالیتهای فراتر از سرفصل های آموزشی ، ارائه سمینار و دورهای آموزشی خاص مورد نیاز دانشجویان ، استفاده از امکانات پایلوت تحقیقاتی صنایع غذایی باعث افزایش توان علمی و مدیریتی و فعالیت دانشجویان شده و به این ترتیب زمینه برای حضور موفق فارغ التحصیلان در عرصه کار در صنعت و نیز سازمان‌های دولتی مرتبط فراهم می شود.

بکارگیری اساتید مجرب از گرایش های مختلف رشته علوم و صنایع غذایی و نیز ورود دانشجویان برتر به همراه امکانات مطلوب آزمایشگاهی پایلوت موجب ارتقاء سطح علمی آموزشی و پژوهشیگروه و در نهایت کسب رتبه های برتر و نیز جوایز متعدد در سطح دانشگاه و نیز کشور توسط اساتید و دانشجویان این گروه شده است.

ب- پژوهشی

مسیر پژوهشی گروه در راستای اهداف دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی عبارتند از :

1-تولید غذاهای سلامتی بخش

2-تولید غذا برای بیماران خاص

3-توسعه روشهای جدید در آنالیز و کنترل کیفیت مواد غذایی

4-استفاده از تکنولوژی های نوین در کنترل کیفیت مواد غذایی

5-ارتقاء سلامت و بهداشت مواد غذایی

6-بهینه سازی فرایندهای تولید و نگهداری مواد غذایی به منظور کاهش ضایعات و تنوع فرآورده ها

هم اکنون تحقیقات در زمینه های مختلف علمی شامل صنایع لبینات ، غلات ، ایمنی مواد غذایی ، میکرو بیولوژی ، شیمی و بیو شیمی مواد غذایی در قالب طرح های پژوهشی با مراکز مختلف توسط اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حال انجام است. گروه علوم و صنایع غذایی در حال حاضر با مراکز مختلف صنعتی و دولتی همانند سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و بسیاری از کارخانجات بخش خصوصی در امور اجرایی و نیز تحقیقاتی همکاری  دارد.

مدیر گروه:دكتر عبدالرضا محمدي 

شماره تماس مستقیم: 22376426

 
   دانلود فایل : لیست اعضاء هیئت علمی.pdf           حجم فایل 168 KB
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
   دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور   
آدرس: تهران-شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7

تلفن : 5-22357483 - 021         پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.