شنبه ٠١ مهر ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
صفحه اصلي > معاونت آموزشی > گروه های آموزشی > گروه تغذیه جامعه  

گروه تغذیه جامعه :                                    

 تغذيه جامعه:

شاخه‌اي از علم تغذيه است كه محدوده وسيعي از موضوعات غذا و تغذيه مرتبط با افراد، خانواده‌ها و نيازهاي خاص گروههاي ساكن در نواحي جغرافيايي مشخص را در برمي‌گيرد. در اين رشته افراد بيشتر در قالب گروه، جامعه و جمعيت مورد توجه هستند. تغذيه جامعه همچنين به عنوان " ترجمان و تبديل علم تغذيه در طراحي و مديريت موثر برنامه هاي متناسب با جامعه و بهبود تغذيه در جهت تامين غذا وتغذيه در چشم انداز توسعه و حقوق بشر"تعريف شده است. تغذيه جامعه بر دستيابي به امنيت غذايي عموم مردم تاكيد دارد، درحاليكه مسئوليت تغذيه در بهداشت عمومي، بر ارائه خدمات تغذيه متمركز است.

 چشم انداز:

ايجاد زمینه آموزشي جامعه نگر، مبتني بر فرهنگ ملي و منسجم با نگرش توسعه پایداركه قادر است:

علوم تغذيه را  (ازسلول تا جامعه) تحقق بخشیده وضمن ارتقاءو گسترشمهارتهاي خدماتي و اجرايي فارغ التحصيلان در اين زمينه ،رويكرد فرا بخشي را در تغذيه با هدف توسعه پایدار با تأسی از برنامه های بالا دستی  وسندهای تدوین شده در سطوح کلان وخرد  ترويج نمايد.

 رسالت:

فراهم آوردن  بستر های مناسب  در زمینه آموزش و پژوهش ، در راستاي حركت براي رسيدن به امنيت غذا و   تغذيه (امنیت غذایی) با هدف غايي بهبود كيفيت زندگي جامعه ایرانی.

 اهداف:

 تربيت متخصصان تغذيه جامعه با نگرش بین بخشی كه قادر به اجراي موارد زير باشند:

الف) طراحي و مديريت برنامه هاي مربوط به غذا و تغذيه و ارائه خدمات بطور موثر, كارا، هماهنگ و متعادل

ب) آموزش و بكارگيري شيوه تصمیم سازی از پايين به بالا در مديريت برنامه غذا و تغذيه درکشور.

پ) برقراري و اجراي يك شيوه انسجام يافته بين بخشي در آموزش, تحقيقات و كارورزي غذا و تغذيه

ت) آموزش وتربیت نیروهای مدبر وکارآمد (لیدر) در كاربرد علم تغذيه و رشته هاي وابسته در جهت نيل به امنيت غذا و تغذيه در جامعه،

ج) توجيه و جلب حمايت تصميم گيران و برنامه ريزان سطح كلان براي تامين تغذيه مناسب در جامعه.

د) هماهنگ سازی فعاليت هاي آموزشي وپژوهشي و تدوین و تنظيم برنامه‌هاي آموزشي براي تدريس دروس و مباحث حوزه تغذيه جامعه در رشته‌ي تغذيه و رشته هاي مرتبط از طریق:

 1)  نظارت بر نحوه ارائه دروس و بررسي و اظهار نظر در مورد متون درسي و محتواي گروه تغذيه جامعه

 2)بررسي و طراحی طرحهاي تحقيقي و پيشنهاد به شوراي آموزشي-پژوهشي دانشكده

 3) ارزيابي سالانه كار گروه براي طرح در شوراهاي آموزشي و پژوهشي

  4) بررسي و اظهار نظر در مورد سرفصلها و تجديد نظر بر عنوان درسها و تعيين محتواي دروس باتوجه به آخرين دستاوردها و پيشرفتهاي علمي

  5)تربيت كارشناسان و متخصصان ماهر و توانمند در حوزه علوم تغذيه در مقاطع مختلف تحصيلي

 فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي گروه:

-  آموزش تغذيه جامعه در سطح کارشناسی، كارشناسي ارشد و دكتري و در گرايشهاي مختلف

-    تدريس وتهيه طرح درس براي تمام دروس مربوطه درمقاطع مختلف آموزشي

-    نظارت وارزشيابي بر نحوه ارائه دروس ،متون ومحتوي آنها براساس برنامه ها و سر فصلهاي مصوب .

-    تاليف و ترجمه كتاب هاي علمي و آموزشي در حوزه تغذيه جامعه جهت افزايش دسترسي دانشجويان و دانش پژوهان

-    طراحي و اجراي طرحهاي تحقيقاتي

-    آموزش وراهنمايي دانشجويان درپايان نامه هاي كارشناسي ارشد و دكتري

-    برگزاري کارگاههاي آموزشي براي استادان، دانش جويان و دست اندركاران اين حوزه

فعاليت هاي فرابخشی گروه :

-   عضوكميسيون استانداردسازي غذاي كودك  (وزارت بهداشت)

-   عضوكميته كشوري تغذيه كودكان در ،‌معاونت سلامت وزارت بهداشت

-   عضوكميته كشوریIMCI(مراقبتهاي ادغام يافته از ناخوشي ها كودكان)(وزارت بهداشت)

-   عضوكميته مشورتي شيرخشك وغذاي كودك(وزارت بهداشت)

-   عضوكميته راهبردي "تدوين سند ملي سلامت كودكان و نوجوانان (وزارت بهداشت)

-    عضو هيئت مديره انجمن تغذيه ايران

-    عضوهيئت مديره انجمن علمي تغذيه كودكان ايران

-    عضو هيئت مديره انجمن علمي تغذيه با شير مادر

   

 مدیر گروه : آقای دکتر ناصر کلانتری

تلفن مستقیم : 02122077424

   دانلود فایل : اعضای هیئت علمی گروه تغذیه جامعه.pdf           حجم فایل 41 KB
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
   دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور   
آدرس: تهران-شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7

تلفن : 5-22357483 - 021         پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.