چهارشنبه ٠٢ آبان ١٣٩٧ - 
1 2
 
منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار  


برگزاری کارگاه بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد در کشور
این کارگاه سه روزه توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با همکاری دفتر بهبود تغذیه، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از 15 لغایت 17 مهر ماه 1397 از 8 صبح الی 16 بعدازظهر با حضور کلیه مدیران گروه بهبود تغذیه جامعه و کارشناسان مسئول تغذیه معاونت های بهداشتی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور تشکیل شد.
 يکشنبه ٢٩ مهر ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
كارگاه "روش های پژوهش­ کيفی در مطالعات تغذیه­ای"
كارگاه "روش های پژوهش­ کيفی در مطالعات تغذیه­ای" برای اعضای هيأت علمی، کارشناسان و دانشجویان مقطع دکترای تخصصی در انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در روزهای 7 و 8 مهرماه 1397برگزار شد.
 چهارشنبه ١٨ مهر ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
پیام رییس دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی آقای دکتر هدایت حسینی به دانشجویان جدیدالورود
همه ساله با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، حرکت دوباره و پرانرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی آغاز می شود
 چهارشنبه ٤ مهر ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
لينك هاي ثبت درخواست خوابگاه توسط دانشجويان و رزرو تغذيه دانشجويان
جهت سهولت در ثبت درخواست و رزرو تغذيه از لينك هاي معرفي شده استفاده نماييد.
 سه شنبه ٢٧ شهريور ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>





پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
   دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور   
آدرس: تهران-شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7

تلفن : 5-22357483 - 021         پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.